Wattn-profil-gradient-lys

Spon­sor­sam­ar­beid

Malakoff

Malakoff er ein musikkfestival lokalisert på Nordfjordeid. Festivalen har dei siste åra hatt over 20.000 besøkande og har ein av landet sine største festivalcampar med rundt 5.000 camparar.

Stikk UT!

Stikk UT! er Norges største turregistreringsportal med over 1,2 millioner registrerte turar i 2021! Stikk UT! er eit viktig folkehelsetiltak i Møre og Romsdal og du finn Stikk UT! turmål i heile fylket, samt i Heim Kommune i Trøndelag.

Festidalen

På eit jorde i Uskedalen finn vi den sjarmerande festivalen, Festidalen. I hjarte av Kvinnherad får du servert eit breitt spekter av det Noreg kan by på av musikalske skattar. Saman med lukta av grillmat og nyklippet gras er dette ein uslåeleg kombo.

Balejazz

Den årlege jazzfestival i Balestrand i Sogn har mål om å fremje og delta i utviklinga av musikarar og miljø som arbeider med jazz.

Momentium

Gjennom sine arrangement samler Momentium tusenvis av små og store til ulike scener i Ålesundsområdet. De står bak blant anna musikkfestivalen Jugend i Ålesund og Sommerfest på Giske.

Heimebanefest

Heimebanefest er seks dagar fylt med konsertar, aktivitetar, leik og moro, sport og underhaldning i Ulsteinvik. Eit arrangement som treff alle, små som store.