Frame 345

Sponsorsamarbeid

Malakoff

Malakoff er en musikkfestival lokalisert på Nordfjordeid. Festivalen har de siste årene hatt over 20.000 besøkende og har en av landets største festivalcamper med rundt 5.000 campere.

Stikk UT!

Stikk UT! er Norges største turregistreringsportal med over 1,2 millioner registrerte turer i 2021! Stikk UT! er et viktig folkehelsetiltak i Møre og Romsdal og du finner Stikk UT! turmål i hele fylket, og i Heim Kommune i Trøndelag.

Festidalen

På et jorde i Uskedalen finner vi den sjarmerende festivalen, Festidalen. I hjerte av Kvinnherad får du servert et bredt spekter av det Norge kan by på av musikalske skatter, og sammen med lukten av grillmat og nyklippet gress er dette en uslåelig kombo.

Balejazz

Den årlige jazzfestival i Balestrand i Sogn har mål om å fremme og delta i utviklingen av musikere og miljø som arbeider med jazz.

Momentium

Gjennom sine arrangement samler Momentium tusenvis av små og store til ulike scener i Ålesundsområdet. De står bak blant annet musikkfestivalen Jugend i Ålesund og Sommerfest på Giske.

Heimebanefest

Heimebanefest er seks dager fylt med konserter, aktiviteter, lek og moro, sport og underholdning i Ulsteinvik. Et arrangement som treffer alle, små som store.