Møt kun­de­ne våre.
Bli inspirert.

Wattn bedrift kundehistorie Mittet 3

Mittet - Keeper i kraftkonkurranse

Kundehistorier

Keeperutvikleren i AaFK Fortuna lar det gå sport i det også på jobb. Han konkurrerer beinhardt med seg selv om å holde energiforbruket hos Mittet nede.
Wattn bedrift kundehistorie more trafo1

Møre Trafo - Strømeksperten

Kundehistorier

Møre Trafo lever av å omforme strøm og har stålkontroll på sitt eget strømforbruk.
Wattn bedrift kundehistorie DSM Firmenich 2

DSM Firmenich - Full energioversikt i lommen

Kundehistorier

Internasjonale eiere og internasjonale kunder ser DSM Firmenich i kortene når det gjelder energiforbruk og vil ha raske svar – og nå er svarene bare noen tastetrykk unna.
Johan giske odegard AS

Johan Giskeødegård AS - Energisnill klippfisk

Kundehistorier

Johan Giskeødegård AS har tatt en rekke smarte miljøgrep og produserer nå tre ganger mer klippfisk uten å bruke mer strøm.
Coldwaterprawns

Coldwater Prawns - Miljøfokus i alle ledd

Kundehistorier

Coldwater Prawns of Norway må være en foregangsbedrift innen miljøledelse. - Vi har miljøsertifiseringene på plass, utnytter råvarene 100% og har null utslipp fra produksjonen. Nå topper vi det hele med å sikre at all strøm vi bruker kommer fra fornybar energi, sier Knut Helge Vestre, CEO i selskapet.
Hofseth ola holen

Hofseth International - Forutsigbart i fisk

Kundehistorier

Hofseth International er gode på fisk. Ikke så gode på strøm. Det er Wattn gode på. For oss er det viktig å kunne budsjettere våre utgifter med en stor grad av sikkerhet, og da er et forutsigbart kostnadsnivå viktig, sier finansdirektør (CFO) Ola Holen i Hofseth International om hvorfor fiskeforedlingsgiganten har valgt å betale fastpris på en relativ stor andel av strømforbruket sitt.
Fiskerstrand verft

Fiskerstrand Verft - Sparer strøm med punktmåling og skreddersøm

Kundehistorier

Det viktigste tiltaket for å redusere strømregningen er å fokusere på energiforbruk og effekt. Hos Fiskerstrand Verft er det noen små bokser på veggen som gjør jobben som gir store kutt i strømregningen.
Streom bedrift energiarena hofseth biocare

Hofseth Biocare - Enkle tiltak sparte bedriften for tusenvis

Kundehistorier

Gjennom enøk-kartlegging av anlegget sitt, fikk Hofseth Biocare avdekket to ting. Dette sparte bedriften for kr 270 000.
Wattn-profil-gradient-lys

Ulmatec Pyro - Unik oversikt av energiforbruket

Kundehistorier

Ved å avdekke uregelmessigheter og kunne utbedre feil umiddelbart, har Ulmatec Pyro oppnådd reduksjon i energiforbruket på 45%.
Pharma Marine

Pharma Marine - Gratis råd ga over en million i gevinst

Kundehistorier

En liten sjekk og tre minutter med papirarbeid har gjort at Pharma Marine sparer flere hundre tusen kroner på strømregningen hvert år.
Foraform 2 2000x700

Fora Form AS - Med kraft i hver dråpe

Kundehistorier

Tussa og Fora Form AS er begge hjørnesteinsbedrifter med lang historie og bred kompetanse innen fornybar energi og møbeldesign på søre Sunnmøre. De spiller på lag, og har over flere år hatt et tett og kraftfullt samarbeid. Med vann fra de mektige Sunnmørsalpene setter Tussa sammen med Fora Form et miljøstempel på designmøbler til kunder over hele verden.
Flakk 2000x700

Flakk

Like barn leker best. Tussa og Flakk har mye til felles. Begge bedriftene startet opp for nærmere 80 år siden, og har på disse årene blitt ledende på hvert sitt område. Flakk Gruppen, som en betydelig aktør innen reiseliv, manufaktur og industri, og Tussa, som et ledende energi– og kommunikasjonskonsern. I snart ti år har Tussa vært strømleverandøren til Flakk Gruppen. Et verdiskapande samarbeid for begge parter.
Vartdal 2000x700

Vartdal Plastindustri

Kundehistorier

Vartdal Plastindustri AS er et familieeid, norsk selskap med hovedkontor på Vartdal i Ørsta kommune. I 1965 produserte Vartdal Plasindustri, som den første bedriften i verden, fiskeemballasje av ekspanderbar polystyren (EPS). Nå utvidet til matemballasje, bygg og industri produkter . Med eget transportselskap leverer de produkter der du vil og når du vil.
Lefdal mine

Lefdal Mine - Lav pris, høyt servicenivå

Kundehistorier

- Kvaliteten på strøm er den samme, så det koker ned til et prisspørsmål. I tillegg til god service. Det sier administrerende direktør i Lefdal Mine Datacenter, Jørn Skaane.