Foraform 2 2000x700

Kundehistorier

Fora Form AS - Med kraft i hver dråpe

Tussa og Fora Form AS er begge hjørnesteinsbedrifter med lang historie og bred kompetanse innen fornybar energi og møbeldesign på søre Sunnmøre. De spiller på lag, og har over flere år hatt et tett og kraftfullt samarbeid. Med vann fra de mektige Sunnmørsalpene setter Tussa sammen med Fora Form et miljøstempel på designmøbler til kunder over hele verden.

Fora Form er eid av det svenske konsernet, Lammhults Design Group, og er en av Skandinavias ledende leverandører av unik design og kvalitet på sittemøbler til det offentlige og private rom. Verdiskaping er en viktig del av Fora Form sin visjon. – Ja, målet vårt er å skape verdi i alle ledd. Det er viktig for oss å produsere og levere unike produkter, som igjen gir våre kunder verdi. Samtidig har vi i Fora Form et grønt fokus, med mål om å redusere det globale miljøfotavtrykket. Som et ledd i denne strategien var det helt naturlig for oss å utvide avtalen med levering av en miljøgaranti fra Tussa, sier salgsjef, Frode Sporsheim.

100 % vannkraft
– Vi er stolte av det gode samarbeidet med Fora Form. Vi får være med å sette vårt miljøstempel på designmøbler til kunder over hele verden. At de kjøper 100 % vannkraft med opprinnelsesgaranti med oss, er et viktig miljøstandpunkt, sier kundeansvarlig, Margrete Heltne Hovde i Tussa. 

Ringvirkninger
Bare bein, i kaldt, krystallklart elvevann, gir gode assosiasjoner til det rene og grønne. Stolene i elven har også en mening, det er ikke tilfeldig at Frode har tatt med stolen POND, designet av Olav Eldøy. Designeren har latt seg inspirere av ringene som sprer seg når man kaster stein i vannet, og de ringvirkningene stolen gir både på sittekomforten og i interiøret. - Vårt samarbeid med Tussa og avtalen om fornybar energi, gir også ringvirkninger. Økt fokus på miljøet gir økt konkurransekraft for begge parter, forteller Frode entusiastisk. – Våre kunder, både nasjonalt og internasjonalt, krever miljøvennlige produkter, og man må kunne vise frem miljøregnskapet sitt. Fornybar energi fra Tussa er et viktig bidrag her.

Gode rådgivere
– Vi liker å jobbe med kunder som setter krav til oss, sier Margrete i Tussa. Som leverandør kjenner vi ansvaret for at kundene våre tar de riktige valgene, og det er viktig at vi tilbyr tjenester som gir god oversikt over både markedet og eget strømforbruk.– Vi er svært fornøyde med samarbeidet vårt med Tussa, og imponert over rådgiverne sin kunnskap og service. Avtalen bidrar til at Fora Form og Lammhults Design Group står frem med en sterkere miljøprofil enn mange andre i vår bransje, og jeg vil sterkt anbefale andre bedrifter å benytte Tussa som leverandør av 100 % vannkraft

Det er kraft i hver dråpe de leverer, og et riktig valg for fremtiden.


Margrete Heltne Hovde 72dpi

Margrete Heltne Hovde

Senior markedsrådgiver, Bedrift

91 31 83 40margrete.hovde@wattn.no

De gode historiene fortsetter i Wattn

Fora Form var kunde av Tussa-24 før sammenslåingen. Kundehistorien er et resultat av det, og står derfor i Tussa-24 sitt navn. Vi er stolte, og utrolig glade over å videreføre det gode samarbeidet i Wattn.