Møt kun­da­ne våre.
Bli inspirert.

Wattn bedrift kundehistorie Mittet 3

Mittet - Keeper i kraftkonkurranse

Kundehistoriar

Keeperutviklaren i AaFK Fortuna lar det gå sport i det også på jobb. Han konkurrerer beinhardt med seg sjølv om å halde energiforbruket hos Mittet nede.
Wattn bedrift kundehistorie more trafo1

Møre Trafo - Straumeksperten

Kundehistoriar

Møre Trafo lever av å omforme straum og har stålkontroll på sitt eige straumforbruk.
Wattn bedrift kundehistorie DSM Firmenich 2

DSM Firmenich - Full energioversikt i lomma

Kundehistoriar

Internasjonale eigarar og internasjonale kundar ser DSM Firmenich i korta når det gjeld energiforbruk og vil ha raske svar – og no er svara berre nokre tastetrykk unna.
Wattn kundehistorier johan giske odegard 1

Johan Giskeødegård AS - Energisnill klippfisk

Kundehistoriar

Johan Giskeødegård AS har tatt ei rekkje smarte miljøgrep og produserer no tre gongar meir klippfisk utan å bruke meir straum.
Coldwaterprawns

Coldwater Prawns - Miljøfokus i alle ledd

Kundehistoriar

Coldwater Prawns of Norway må vere ei føregangsbedrift innan miljøleiing. - Vi har miljøsertifiseringane på plass, utnyttar råvarene 100% og har null utslepp frå produksjonen. No toppar vi det heile med å sikre at all straum vi brukar kjem frå fornybar energi, seie Knut Helge Vestre, CEO i selskapet.
Wattn_bedrift_kundehistorier_Hofseth_ola_holen

Hofseth International - Forutsigbart i fisk

Kundehistoriar

Hofseth International er gode på fisk. Ikkje så gode på straum. Det er Wattn gode på. For oss er det viktig å kunne budsjettere våre utgifter med ei stor grad av sikkerheit, og då er eit forutsigbart kostnadsnivå viktig. Dette seier finansdirektør (CFO) Ola Holen i Hofseth International om kvifor fiskeforedlingsgiganten har vald å betale fastpris på ein relativ stor andel av straumforbruket sitt.
Wattn-bedrift-kundehistorier-fiskerstrand-verft

Fiskerstrand Verft - Sparar straum med punktmåling og skreddarsaum

Kundehistoriar

Det viktigaste tiltaket for å redusere straumrekninga er å fokusere på energiforbruk og effekt. Ved Fiskerstrand Verft er det nokre små boksar på veggen som gjer jobben og gir store kutt i straumrekninga.
Wattn bedrift kundehistorier hofseth biocare

Hofseth Biocare - Enkle tiltak sparte bedrifta for tusenvis

Kundehistoriar

Gjennom enøk-kartlegging av anlegget sitt fikk Hofseth Biocare avdekka to ting. Dette sparte bedrifta for kr 270 000.
Wattn-profil-gradient-lys

Ulmatec Pyro - Unik oversikt av energiforbruket

Kundehistoriar

Ved å avdekke uregelmessigheter og kunne utbedre feil umiddelbart, har Ulmatec Pyro oppnådd reduksjon i energiforbruket på 45%.
Pharma Marine

Pharma Marine - Gratis råd gav over ein million i gevinst

Kundehistoriar

Ein liten sjekk og tre minutt med papirarbeid har gjort at Pharma Marine sparar fleire hundre tusen kroner på straumrekninga kvart år.
Wattn bedrift kundehistorier Foraform 2

Fora Form AS - Med kraft i kvar dråpe

Kundehistoriar

Wattn og Fora Form AS er begge hjørnesteinsbedrifter med lang historie og brei kompetanse innan sine fagområder, fornybar energi og møbeldesign, på søre Sunnmøre. Dei spelar på lag, og har over fleire år hatt eit tett og kraftfullt samarbeid. Med vatn hausta frå dei mektige Sunnmørsalpane set Wattn i lag med Fora Form eit miljøstempel på designmøblar til kundar over heile verda.
Wattn bedrift kundehistorier Flakk

Flakk

Like born leikar best. Wattn og Flakk har mykje til felles. Begge bedriftene starta opp for nærare 80 år sidan, og har på desse åra blitt leiande på kvar sine område. Flakk Gruppen, som ein betydeleg aktør innan reiseliv, manufaktur og industri, og Tussa, som eit leiande energi– og kommunikasjonskonsern. I snart ti år har Tussa vore Flakk Gruppen sin kraftleverandør. Eit verdiskapande samarbeid for begge partar.
Wattn bedrift kundehistorier Vartdal plast

Vartdal Plastindustri

Kundehistoriar

Vartdal Plastindustri AS er eit familieeigd, norsk selskap med hovudkontor på Vartdal i Ørsta kommune. I 1965 produserte Vartdal Plastindustri, som den første bedrifta i verda, fiskeemballasje av ekspanderbar polystyren (EPS). No utvida til matemballasje, i tillegg til bygg og industri produkt. Med eige transportselskap leverer dei produkt der du vil og når du vil.
Wattn bedrift kundehistorier Lefdal Mine 1

Lefdal Mine - Låg pris, høgt servicenivå

Kundehistoriar

- Kvaliteten på straum er den same, så det kokar ned til eit prisspørsmål. I tillegg til god service. Det seier administrerande direktør i Lefdal Mine Datacenter, Jørn Skaane.