Aktuelt

Wattn bedrift energirådgiving

Kom i gang med energisparing

Aktuelt

20. november, 2023

Energileiing og smart straumforbruk kan redusere energikostnadene med 10%. Alle bedrifter kan spare store summar i året ved å bevisstgjere tilsette, og innføre enkle straumreduserande tiltak. Det fortel Rune Jelle-Slenes og Trond André Hagen, tekniske bedriftsrådgivarar i Wattn.

Wattn signerer storkontrakt med Forsvarsbygg

Wattn signerer storkontrakt med Forsvarsbygg

Aktuelt

09. november, 2023

Gjennom avtalen skal Wattn forsyne alle Forsvarsbygg sine lokasjonar i Noreg med kraft.

Rune Jelle Slenes topp

Rune skal hjelpe bedrifter med smart energibruk

Aktuelt

Bedrifter står for store delar av det totale energiforbruket i Norge og skal vi løyse straumkrisa og nå klimamåla, må vi energieffektivisere. Derfor har vi styrka bedriftsteamet vårt, og tilsett Rune Jelle-Slenes.
Wattn_vinner_Nynorsk_næringslivspris

Vi har fått tildelt Nynorsk næringslivspris for 2021

Aktuelt

18. februar, 2022

Nynorsk næringslivspris er ein nasjonal pris stifta av Noregs Mållag. Han vart fyrste gong delt ut i 2006. Føremålet med prisen er å fremja innsats for og bruk av nynorsk i næringsverksemd. No har altså vi fått denne gjeve prisen, det synest vi er stas.
Electricity energy high voltage 7000

Ny nettleigemodell

Aktuelt

17. desember, 2021

Den nye nettleigeordninga for kundar med årsforbruk under 100.000 kWh trer i kraft hos dei fleste nettselskapa frå 1.juli 2022.
Wattn profil gradient lys

Ny eFaktura-løysing

Aktuelt

For å få tilsendt eFaktura må du gi ein generell aksept i nettbanken din. Då vil du få eFaktura frå alle som tilbyr det som betalingsmåte.

Kraftrapport marg2 2000x700

Kraftrapportar og rådgiving

Aktuelt

Hold deg oppdatert på kraftmarknaden. Vi tilbyr live oppdateringar og prognoser, slik at du får innsikt og kontroll, og kan gjere gode beslutningar i val av straumavtale.