Wattn strømpriser rådgiving

Vi søker Salgs- og Markedsdirektør (CCO)

Er du klar for å forme og lede Norges beste kundereise? En reise som ikke bare beveger, men også transformerer måten kunder opplever energibransjen på?

Wattn har høye ambisjoner, og søker nå etter en CCO som får det kommersielle ansvaret på tvers av selskapets forretningsområder. Som CCO i Wattn vil du spille en nøkkelrolle i å realisere våre ambisiøse mål. Du vil lede og videreutvikle vår kommersielle strategi, og sikre at både Wattns og våre kunders forventninger ikke bare møtes – men overgås.

I tillegg til overordnet kommersielt ansvar og ledelse, vil CCO selv jobbe aktivt med markedsføring, strategi og forretningsutvikling for å utvikle nye produkter, tjenester og kundeopplevelser.

Vi søker en person med kunnskap og erfaring innen moderne innsiktsbasert digital markedsføring. Du må ha dokumenterte resultater fra kommersielle konkurranseutsatte virksomheter med stor B2C kundebase og helst med abonnementsinntekter.

En kritisk suksessfaktor vil være evnen til faktisk å påvirke kundeadferd og skape organisk vekst.

CCO vil være sentral i den pågående transformasjonen til å bli et enda mer innovativt kundeorientert markedsselskap. Stillingen rapporterer til administrerende direktør (CEO), og vil være en viktig rolle i ledergruppen i Wattn AS.

Vi ønsker oss en visjonær og strategisk leder som begeistrer og bidrar til å løfte selskapet for å nå vekstambisjonene, samtidig som du selv er operativ og evner å få til mye med de ressursene du rår over.

Fortrinnsvis søker vi en kandidat med utdanning på masternivå innen relevante fagområder, men tung erfaring kan kompensere for manglende utdanning. Stillingen vil være lokalisert på en av Wattns kontorlokasjoner i Ålesund, Sandane, Ørsta og Vik i Sogn. Wattn er alltid på utkikk etter de beste folka og vil også vurdere kandidater lokalisert andre steder. Noe reisevirksomhet må påregnes.

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med Visindi v/partner Patrick Gjønnes, telefon 410 42 063 eller seniorrådgiver Renée Davadi, telefon 988 94 662.

Alle henvendelser til Visindi behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Wattn i prosessens innledende fase.

Søknader behandles fortløpende.