Wattn profil gradient lys

Aktuelle saker og artiklar om
straum, teknologi og berekraft.

Wattn konkurranse foto turglede

Fotokonkurranse

Aktuelt

TURGLEDE!

I heile september kan du sende oss ditt finaste turbilde til turglede@wattn.no. To heldige vinnarar får kvar sitt gåvekort på kr.5000, og 10 heldige vinnarar får den stilige Wattn-flaska vår.
Electricity energy high voltage 7000

Ekstremprisvarsel i NO3 laurdag 13. august

Aktuelt

12. august, 2022

Etter ei periode med svært låge spotprisar i NO3 vil vi laurdag 13. august oppleve eit prishopp. Spotprisen vil ligge høgt mellom kl. 17 og 22, og for dei 3 høgste timane vil innkjøpsprisen ligge i overkant av 307 øre/kWh. Resten av døgnet er spotprisen låg.
Wattn stolt sponsor Jugendfest

Jugendfest - rabatt på festivalpass til Wattn-kundar

Aktuelt

Opplev artistar som Dagny, Toto, Rotlaus og mange fleire på Jugendfest i Ålesund i 19.-20. august!
Wattn effektvarsel app spare nettleie

Effektvarsling - ta kontroll over nettleiga di

Aktuelt

Den nye nettleigemodellen har som mål at vi skal bli flinkare å fordele straumforbruket vårt utover dagen for å unngå «rushtid» på linjene. Så la oss prøve å enkelt forklare korleis du kan sikre deg lågast mogleg nettleige med den rette kunnskapen og verktøya.
Wattn stolt sponsor NM skiskyting

På lag med NM i Skiskyting

Aktuelt

Den 24. – 27.mars går NM i skiskyting av stabelen i Vik i Sogn – og vi er med å heiar dei fram. NM måtte dessverre utsette arrangementet sitt i 2020 og når dei i år er klar på ny er det stas å vere med på sponsorlaget.
Wattn_vinner_Nynorsk_næringslivspris

Vi har fått tildelt Nynorsk næringslivspris for 2021

Aktuelt

18. februar, 2022

Nynorsk næringslivspris er ein nasjonal pris stifta av Noregs Mållag. Han vart fyrste gong delt ut i 2006. Føremålet med prisen er å fremja innsats for og bruk av nynorsk i næringsverksemd. No har altså vi fått denne gjeve prisen, det synest vi er stas.
Kino 72dpi

Vinnarar av gåvekort på kino

Aktuelt

17. desember, 2021

I konkurransen vår på Facebook, 10. - 16. desember, har vi trekt ut 10 heldige vinnarar av gåvekort på kino. Alle vinnarane har blitt kontakta og får 5 gåvekort kvar på kino. Vi gratulerer:)
Electricity energy high voltage 7000

Ny nettleigemodell

Aktuelt

17. desember, 2021

Den nye nettleigeordninga for kundar med årsforbruk under 100.000 kWh trer i kraft hos dei fleste nettselskapa frå 1.juli 2022.