Frame 345

Aktuelle saker og artikler om
strøm, teknologi og bærekraft.

Wattn-stolt-sponsor-malakoff-rockefestival-Fotograf-Mads-Suhr-Pettersen

Wattn + SFE = eit godt ladetilbod på Malakoff

Aktuelt

Malakoff har signert ny sponsoravtale med SFE, og med på laget i år er også det nye strømselskapet Wattn. Festivalsjef Arnt Ivar Naustdal, er klar på at gode og langsiktige partnere er avgjørende for Malakoff sin eksistens og suksess. Han er svært glad for at SFE og Wattn er med på å sikre festivalpublikummet strøm til mobilen.
Artikkelbanner effektvarsel 2000x700

Effektvarsling - ta kontroll over din nettleie

Aktuelt

Den nye nettleiemodellen har som mål at vi skal bli flinkere å fordele strømforbruket vårt utover dagen for å unngå «rushtid» på linjene. Så la oss prøve å enkelt forklare hvordan du kan sikre deg lavest mulig nettleie med den rette kunnskapen og verktøyene.
Nm skiskyting 2000x700

På lag med NM i Skiskyting

Aktuelt

Den 24. – 27.mars går NM i skiskyting av stabelen i Vik i Sogn – og vi er med å heier de frem. NM måtte dessverre utsette arrangementet sitt i 2020, og når de i år er klar på ny er det stas for oss i Wattn å være med på sponsorlaget.
Gradient 02

Styrker posisjonen vår på Vestlandet

Aktuelt

Kino 72dpi

Vinnere av gavekort på kino

Aktuelt

17. desember, 2021

I konkurransen vår på Facebook, 10. - 16. desember, har vi trukket ut 10 heldige vinnere av gavekort på kino. Alle vinnerne har blitt kontaktet og får 5 gavekort hver på kino. Vi gratulerer:)
Electricity energy high voltage 7000

Ny nettleiemodell

Aktuelt

17. desember, 2021

Den nye nettleieordningen for kunder med årsforbruk under 100.000 kWh trer i kraft i løpet av 2022.
Frame 345

Ny eFaktura-løsning

Aktuelt

For å motta eFaktura må du gi en generell aksept i nettbanken din. Da vil du motta eFaktura fra alle som tilbyr det som betalingsmåte.

Adobe Stock 468129508v72dpi

Adventsgleder

Aktuelt

I ukene før jul la vi ut 3 ulike adventskonkurranser på Facebook. Her er de heldige vinnerne av den siste konkurransen vår. De har vunne 2500 kroner til ett godt formål, og 2500 på ett valgfritt lokalt gavekort