Wattn profil gradient lys

Aktuelle saker og artiklar om
straum, teknologi og berekraft.

Steinarogtrond 20 cm

Vi søkjer CCO

Aktuelt

19. oktober, 2022

Vi søkjer ein framoverlent og engasjert leiar som skal drive den kommersielle utviklinga i selskapet, og byggje gode partnarskap og relasjonar både internt og eksternt.
Finalist RVK 2022 WATTN 15 lang

Finalist i CHARGE Energy Branding Award

Aktuelt

Wattn er i finalen i CHARGE Energy Branding Award 2022, den internasjonale kåringa av dei beste merkevarene og fagfolka på tvers av den globale energimarknaden. Av over 130 nominerte i Europa, står vi igjen som ein av dei 12 finalistane.
Electricity energy high voltage 7000

Ekstremprisvarsel i NO3 søndag 04. september

Aktuelt

04. september, 2022

Etter ein periode med låge spotprisar i NO3, kun avbrutt av kortare periodar med høgre prisar, vil vi søndag ettermiddag og kveld 4. september oppleve eit kraftig prishopp. Spotprisen vil ligge spesielt høgt mellom kl. 17 og 00, og for dei 3 høgste timane (kl. 19-21) vil innkjøpsprisen ligge i overkant av 620 øre/kWh. Prisane vil også halde seg høge i morgontimane mandag 5.september (omlag fram til kl. 11).
Stikkut banner web

Stikk UT! Festival

Aktuelt

Den 1.-11.september vert det arrangert Stikk UT! Festival i heile Møre og Romsdal, der målet er å vere meir ute på tur saman.
Wattn konkurranse foto turglede

Fotokonkurranse

Aktuelt

TURGLEDE!

I heile september kan du sende oss ditt finaste turbilde til turglede@wattn.no. To heldige vinnarar får kvar sitt gåvekort på kr.5000, og 10 heldige vinnarar får den stilige Wattn-flaska vår.
Electricity energy high voltage 7000

Ekstremprisvarsel i NO3 laurdag 13. august

Aktuelt

12. august, 2022

Etter ei periode med svært låge spotprisar i NO3 vil vi laurdag 13. august oppleve eit prishopp. Spotprisen vil ligge høgt mellom kl. 17 og 22, og for dei 3 høgste timane vil innkjøpsprisen ligge i overkant av 307 øre/kWh. Resten av døgnet er spotprisen låg.
Wattn stolt sponsor Jugendfest

Jugendfest - rabatt på festivalpass til Wattn-kundar

Aktuelt

Opplev artistar som Dagny, Toto, Rotlaus og mange fleire på Jugendfest i Ålesund i 19.-20. august!
Wattn effektvarsel app spare nettleie

Effektvarsling - ta kontroll over nettleiga di

Aktuelt

Den nye nettleigemodellen har som mål at vi skal bli flinkare å fordele straumforbruket vårt utover dagen for å unngå «rushtid» på linjene. Så la oss prøve å enkelt forklare korleis du kan sikre deg lågast mogleg nettleige med den rette kunnskapen og verktøya.