I Stock 802387494

Strøm

Flytting på gang?

Sett av litt tid i flyttekaoset for å ordne strømavtalen din, da slipper du å betale mer enn nødvendig. Vi hjelper deg gjerne med å finne rett strømavtale, og ordner selvsagt alt det praktiske. Ta med deg straumen på flyttelasset.

Det viktigeste du kan gjøre er å gi oss beskjed når du vet hva dato du skal flytte. Da sikrer du at du ikke betaler strøm en plass du ikke lenger bor. Vi kan dessverre ikke datere en avsluttet strømavtale tilbake i tid.

Det neste er å si ifra om hvor du flytter slik at du får en strømavtale til den nye boligen din. Om du ikke velger noen til å levere strøm til deg, vil nettselskapet ditt sette deg på leveringspliktig strøm. Det er unødvendig dyrt for deg.

Skal du kjøpe, eller har kjøpt ny bolig, får du gjerne tilbud fra megler om å signere strømavtale ved overtakelse. Det kan virke enkelt og greit, men er ikke nødvendigvis det mest lønnsomme. Ta deg tid til å sjekke hvilken strømavtale som passer for deg. Selv små endringer som å flytte fra en liten til en større leilighet, eller gå fra en til to i husstanden, har utslag på strømforbruket ditt. Pass derfor på at du har rett strømavtale til deg og forbruket ditt.

Spørsmål og svar om flytting

  • Jeg skal flytte, hva gjør jeg?
  • Fyll ut kontaktskjema nederst på denne siden, eller meld flytting direkte i appen, og ta med deg strømmen på flyttelasset. Flyttebilen må du ordne selv, men vi ordner med alt det praktiske rundt strømavtalen din.

  • Kan jeg ta med meg strømavtalen min når jeg flytter?
  • Så klart! Ta kontakt med oss, så fikser vi det for deg.

  • Jeg har allerede flyttet ut, hvem skal jeg gi beskjed til?
  • Dersom du allerede har flyttet ut og har glemt å si opp abonnementet i den gamle boligen din, må du sørge for at huseier/ny leietaker bestiller strøm fra den datoen du flyttet ut. Da slipper du å betale strøm en plass du ikke lenger bor.

  • Jeg skal flytte ut, men ingen skal flytte inn, hva gjør jeg?
  • Gi oss beskjed senest 3 virkedager før flyttedato, men helst så snart som mulig. Vi er tilgjengelig på chat, e-post og telefon. Du kan også fylle ut og sende inn kontaktskjemaet nederst på denne siden.

   Merk!
   Dersom du sier opp strømmen er det viktig at huseier er klar over faren med avstengt strøm, spesielt i vinterhalvåret.