Wattn sponsor tussamørktur på kaldestadåsen

Aktuelt

06. desember, 2023

Tussamørkturen til Kaldstadåsen

Desember er for mange være hektisk med juleavslutninger, vasking, pynting og baking. Derfor var nok Tussamørkturen til Kaldstadåsen et kjærkomment avbrekk for flere denne helgen.

Tradisjon tro arrangerte dugnadsgruppen, Turstier på Sunde, Tussamørtur til Kaldstadåsen på søndag ettermiddag. Fra å være et turmål hvor folk puster og peser seg opp for å perse tiden fra sist, er det nå en tur hvor du tusler deg oppover og leter etter nisser som dukker opp mellom røtter, stener og tre - helt uten å se på klokken.

På toppen kom julestemningen! Snø, fakler, julemusikk, lys og selveste nissen gjorde rammene komplett. Julegranen som står på rot på toppen, ble tent av varaordføreren, og dugnadsgjengen sørget for varm kakao og nybakte boller. Dette turmålet vil nok bli flittig brukt av både små og store i tiden fremover.

Wattn er stolt sponsor for lys på dette arrangementet og er så stolte av å få være med å støtte et slikt flott arrangement. Stor takk til dugnadsgjengen som legger ned mange, mange, mange timer for å legge forholdene til rette for at kvinnheringene skal få en uforglemmelig tur.

Dette er virkelig en 1. søndag i advent som gikk rett i minneboken!