Artikkelbanner stikk UT1920x500

13. desember, 2023

392 turmål i vinterens Stikk UT!

15. desember, går startskuddet for Stikk UT! Vinter i Møre og Romsdal, og Wattn er med som stolt sponsor. 159 skiturer og 233 fotturer er med i vintersesongen 2023-2024, og du kan registrere turer i Stikk UT!-appen eller på stikkut.no frem til 15. april.

Større satsing og kilometervis med løyper
Stikk UT! Vinter er et samarbeid mellom friluftsrådet i Møre og Romsdal, Sparebanken Møre og Wattn, 50 skiklubber i Møre og Romsdal skikrets, skisenter, løypelag, deltakerkommuner og mange dyktige frivillige. Alle kommunene i Møre og Romsdal, Heim i Trøndelag og Bjorli i Lesja kommune er med. Friluftsrådet har denne vinteren større satsing med både skiturer og fotturer og ønsker å få med enda flere deltagere.

Premier for Stikk UT! Sammen
Stikk UT! Sammen er et konsept for å få enda flere på tur sammen. Å forebygge ensomhet og fremme turglede er et viktig budskap for Stikk UT! Sammen. For første gang er det et enkelt konsept både i app, på stikkut.no og brosjyre som alle kan ta i bruk. Delta ved å Gå fem turer sammen med en turvenn og meld deg på månedlige trekkninger av turpremir med Stikk UT!-logo.

Stikk UT! Bedrift – også i vinter
Stikk UT! Bedrift skaper aktivitet, samhold og gode turvaner for kolleger på jobben! I Stikk UT! Bedrift registrerer de ansatte Stikk UT!- turmål og disse knyttes til bedriften – slik kan man følge med på hvor aktiv bedriften er. Stikk UT! Bedrift skaper aktivitet og samhold på arbeidsplassen; mange bedrifter melder om lavere sykefravær, økt trivsel og hyggelig fellesskap rundt turpraten i lunsjpausene. Bli med å tilrettelegge for aktivitet i den kalde, mørke tida på året – da det å komme seg ut på tur virkelig kan gjøre en forskjell for vår fysiske og psykiske helse.