Wattn web 1086

Kompetanse

Energirådgiving

Vi hjelper deg med å få kontroll på straumforbruket i bedrifta di. God energirådgiving er meir enn berre forbruksreduksjon. Gode analyser og energieffektivisering reduserer både kraft- og nettleigeutgiftene. Vi hjelper bedrifta di med optimalisering av energiforbruket og reduksjon av kostnadane, gjennom vår kompetanse og teknologi. Saman reduserer vi også klimaavtrykket.

Dei dyktige energirådgivarane våre står klar til å løyse dine energiutfordringar. Å handle straum frå oss handlar om meir enn berre å få den beste straumavtalen. Vi gir tilgang til verktøy og rapportar som gir bedrifter full oversikt over eige energiforbruk og kostnadar. Kombinert med analyse av kraft- og nettleigeutgifter, samt god energirådgiving, reduserer vi bedrifta sine utgifter og klimaavtrykk.

Vi hjelper bedrifta di med å implementere god energileiing og gode rapporteringsrutiner. Vi utfører også energikartlegging av bygg, anlegg og prosess, som gir ei solid plattform å starte med.

Ta gjerne kontakt med oss for ein uforpliktande samtale, så kjem vi fram til dei beste løysingane for bedrifta di. Kontakt oss via kontaktskjema under, eller send oss ein e-post på bedrift@wattn.no.

Wattn-bedrift-KAM-Trond

Trond André Hagen

Teknisk KAM i Wattn

40 41 07 60trond.hagen@wattn.no