Kraftrapport marg2 2000x700

Aktuelt

Kraftrapporter og rådgiving

Hold deg oppdatert på kraftmarkedet. Vi tilbyr live oppdateringer og prognoser, slik at du får innsikt og kontroll, og kan gjøre gode beslutninger i valg av strømavtale.

Det er mye snakk om strømpriser, men de færreste kjenner markedet godt nok til å forstå hva som faktisk driver prisene. Gjennom god rådgiving og oppdaterte kraftrapporter, kan du få god innsikt i det forventede prisnivået de kommende periodene, og holde deg oppdatert på hvilken retning markedet tar. Denne kunnskapen er et viktig grunnlag for å velge rett strømavtale til rett tid.

Vi ønsker å hjelpe bedriften din til å ha lavast mulig strømkostnad, og tilbyr ulike forvaltningsavtaler som er skreddersydd ditt behov. Vi varsler deg når markedet er i ferd med å stige, slik at vi sammen kan ta grep i tide. Sammen finner vi løsnigene som gagner din bedrift.

  • Jevnlig orientering om kraftmarkedet
  • Faglig sterke rådgivere som spiller på lag med deg for å gi deg den beste avtalen
  • Effektivisering av energiforbruket
Margrete Heltne Hovde 72dpi

Margrete Heltne Hovde

Senior markedsrådgiver, Bedrift

91 31 83 40margrete.hovde@wattn.no

God innsikt gir grunnlag for gode og bærekraftige valg

Ved å kjenne eget forbruk, kombinert med innsikt i kraftmarkedet er man i bedre stand til å ta de rette valgene. Vi tilbyr deg og din bedrift denne innsikten gjennom ukesrapporter. Et godt verktøy for deg som ønsker å ha oversikt over utviklingen i kraftmarkedet.

Jeg vil ha kraftmarkedsrapport tilsendt hver uke