Wattn bedrift rådgivere

Kompetanse

Energirådgiving

Vi hjelper deg med å få kontroll på strømforbruket til bedriften din. God energirådgiving er mer enn bare forbruksreduksjon. Gode analyser og energieffektivisering reduserer både kraft- og nettleieutgiftene. Vår kompetanse og teknologi hjelper bedriften din med å optimalisere energiforbruket og redusere kostnadene. Sammen reduserer vi også klimaavtrykket.

Våre dyktige energirådgivere står klare til å løse dine energiutfordringer. Å handle strøm fra oss handler om mer enn bare å få den beste strømavtalen. Vi gir tilgang til verktøy og rapporter som gir bedrifter full oversikt over eget energiforbruk og kostnader. Kombinert med analyse av kraft- og nettleieutgifter, i tillegg til god energirådgiving, reduserer vi bedriften sine utgifter og klimaavtrykk.

Vi hjelper deg med å implementere god energiledelse og gode rapporteringsrutiner i organisasjonen. Vi utfører også energikartlegging av bygg, anlegg og prosess, som gir et solid fundament å starte med.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale, så kommer vi fram til de beste løsningene for din bedrift. Kontakt oss via kontaktskjema under, eller send oss en e-post på bedrift@wattn.no.

Trond1 web

Trond André Hagen

Teknisk KAM

40 41 07 60trond.hagen@wattn.no