Watt_elbillading_borettslag_sameige_zaptec_pro

Teknologi

Elbillading for bedrifter, borettslag og sameie

Ladestrøm er en avtale for bedrifter, borettslag og sameie som har en større ladeinstallasjon av Zaptec Pro elbil-ladere. Vi tilbyr lading i ladeparken til spotpris time for time med et påslag per/kWh. Betalingen skjer over strømregningen til den enkelte brukeren.


Alle brukere som lader elbilen sin i ladeparken hos bedriften, i borettslaget eller sameiet blir fakturert for det tidsrommet elbilen faktisk lader. Ved bruk av felleslader kan man registrere elbilen sin med en RFID-brikke for å starte lading. Vi henter da inn alle ladetransaksjoner og avregner disse automatisk over strømregningen på hver enkelt brukers faktura. Det er også mulig å benytte egen lader på egen parkeringsplass i borettslag og sameie.

Vi kan starte opp leveransen omgående dersom dere allerede har installert Zaptec Pro-ladere.

Har dere ikke installert lade-anlegg enda, kan dere ta kontakt med oss for ett komplett tilbud på Zaptec Pro-ladere inkl. installasjon.

Greit å vite

Kjøp av elbillader

Wattn leverer ferdige ladeanlegg med utbygd infrastruktur, eller utviding av eksisterende anlegg.

For borettslag/sameie kan den enkelte beboer kjøpe og få satt opp egen lader.

Gjennomfakturering av nettleie

Ladestrøm kan fordele nettleien til den enkelte bruker basert på andelen av lading. Dette gir en mest mulig rettferdig fordeling av nettleiekostnadene basert på om du lader mye, lite eller ingenting.

Nedbetaling

Vi kan tilby nedbetalingsløsninger for ladere på inntil 3 år om det er ønskelig.

Kontakt oss

Vi har god erfaring med kunder som benytter seg av denne løsningen, og hjelper gjerne med å finne den beste løsningen for din bedrift, ditt borettslag eller sameie.

Ta kontakt med oss på e-post, bedrift@wattn.no eller via kontaktskjema under, så snakkes vi!