Flakk 2000x700

Flakk

Like barn leker best. Tussa og Flakk har mye til felles. Begge bedriftene startet opp for nærmere 80 år siden, og har på disse årene blitt ledende på hvert sitt område. Flakk Gruppen, som en betydelig aktør innen reiseliv, manufaktur og industri, og Tussa, som et ledende energi– og kommunikasjonskonsern. I snart ti år har Tussa vært strømleverandøren til Flakk Gruppen. Et verdiskapande samarbeid for begge parter.

Flakk Gruppen er et familiekonsern med hovedkontor i Ålesund, og som rår over en innholdsrik portefølje av produkter. Konsernsjef Knut Flakk utvikler stadig selskapet, og håndterer alt fra strikket ull, reiseliv, helikopter, til produksjon av vindu og gassbeholdere. En suksess som ikke er tilfeldig. – Vi ønsker å bygge opp lønnsomme bedrifter med produkter og tjenester som kan bidra til positiv utvikling for individ, samfunn, og det miljøet vi lever i, sier John Egil Giørtz Jacobsen, daglig leder i Flakk Eiendom AS. Vi er stolte av vår verdifulle visjon, og implementerer den i alle ledd i konsernet.

Kortreist, trygt og enkelt
For å etterleve Flakk sin solide visjon er valg av samarbeidspartnere viktig. – Wattn leverer god kvalitet, de er lokale, samfunnsansvarlige og fremtidsrettet, og dermed vårt naturlige førstevalg, sier Giørtz Jacobsen. - Vi er en krevende kunde, med mange ulike selskaper og behov. Vi trenger en strømleverandør som med sin unike kompetanse kan gi oss gode råd, og tilby oss rask hjelp når vi etterspør det. Wattn er kortreist, trygt og enkelt - akkurat det vi trenger, forteller John Egil.

Gjensidig utvikling
Margrete og Trond André er stolte av å ha en kunde som Flakk i sin portefølje. – Ja, det er en spennende kunde i en spennende bransje. Vi har lært hverandre godt å kjenne gjennom disse ti årene, men likevel er det ingen automatikk. Konsernet er i stadig utvikling med nye produkter og tjenester, og vi må hele tiden være «på» for å tilpasse oss markedet og kunden sine nye behov, sier Margrete H. Hovde. Hun er glad for slike kunder som utfordrer Wattn til å utvikle seg og bli enda bedre.

Skape verdi over tid
Som regionens store reiselivsaktør, er det naturlig at det går med en god del kilowattimer gjennom året. - Vi eier flere gamle bygg, som vi blant annet bruker til hotelldrift. Spesielt her er det svært utfordrende å ha kontroll på energiforbruket, innrømmer John Egil, som da er glad for den hjelpen han får fra Wattn. – Dette er vårt spesialfelt, kommenterer Trond André med et smil. Hver måned sender vi en oppdatering på forbruket til alle anleggene i Flakk-konsernet, og varsler om vi ser et unormalt forbruk. Samtidig sender vi hver uke en oppdatering på utviklingen i kraftmarkedet, og vurderer sammen med kunden om det er nødvendig å sikre deler av forbruket eller enkelte perioder med fastpris. Sammen med kunden skaper vi verdi over tid, sier energirådgiver bedrift, Trond Andrè.

Det er akkurat slik oppfølging vi trenger, og som Wattn sine rådgivere er så flinke til å gi, sier Giørtz Jacobsen. Vi har glede av både den vanlige kundedialogen, men også de spesifikke rapportene som vi får om forholdene i organisasjonen. Det er gøy med et åpent samarbeid, og godt å vite at vi bare kan ringe Trond André om det skulle være noe.

Trond1 web

Trond André Hagen

Teknisk KAM

40 41 07 60trond.hagen@wattn.no

De gode historiene fortsetter i Wattn

Flakk var kunde av Tussa-24 før sammenslåingen. Kundehistorien er et resultat av det. Vi er stolte, og utrolig glade over å videreføre det gode samarbeidet i Wattn.