Rune Jelle Slenes topp

Aktuelt

Rune skal hjelpe bedrifter med smart energibruk

Bedrifter står for store deler av det totale energiforbruket i Norge og skal vi løse strømkrisen og nå klimamålene, må vi energieffektivisere. Derfor har vi styrket vårt bedriftsteam, og ansatt Rune Jelle-Slenes.

I Wattn vil Rune hjelpe bedriftskundene med rådgivning innen smart energibruk og ha en sentral rolle inn mot miljøprogrammet EnergiArena. Rune kommer fra Enøk-senteret der han har flere år med erfaring som seniorrådgiver for energi og miljø.

Jeg gleder meg til å fortsette å hjelpe bedrifter i arbeidet med energieffektivisering, og ikke minst være en del av dette laget. I de nærmeste årene (les; nye EU-direktiv) ligg det ann til at mange bedrifter må rapportere på energiforbruk og klimagassregnskap, enten som leverandør eller kunde. Jeg håper mange ser sitt snitt til å være «på ballen», for å få oversikt, samt gjøre tiltak for å få ned forbruket sitt og øke konkurranse-evnen sin. Det er ikke lenge til min første samling i EnergiArena, noe jeg ser frem til,
sier Rune Jelle-Slenes.

Rune vil tilføre bedriftsteamet verdifull kompetanse og erfaring fra blant annet energiledelse, ENØK-rådgivning, energimerking og «Breeam In-Use sertifisering» av bygg, energiovervåking, klimagassregneskap og LCA berekninger.


Rune Jelle-Slenes og Camilla Blom
Rune Jelle-Slenes og Camilla Blom


Det er flott å ha fått Rune med på laget. Kompetansen han kommer med gjør at vi nå kan tilby bedrifter en komplett løsning på smart energibruk innen energiovervåking og automasjon, kraftforvaltning og markedsrådgivning, bærekraft og ENØK,
sier Camilla Blom, leder for bedrift i Wattn.

Ta kontakt med Rune, eller en av våre andre rådgivere for å sikre de beste løsingene for din bedrift!