Microsoft Teams image 3

Kompetanse

19. april, 2024

Camilla og David har ett klart råd før du bytter strømavtale

Bedriftsrådgiverne våre, Camilla og David får ofte henvendelser fra bedriftskunder som har fått tilsynelatende gode tilbud på strøm og som ønsker en gjennomgang av dette. Se deres sjekkliste og gode råd til hva du bør gjøre dersom du får et tilbud.

Strømbransjen er en konkurranseutsatt bransje og det er vanlig å få tilbud om strømavtaler som skal gi store besparelser. Selv om disse kan virke fristende, ser vi dessverre ofte at flere av tilbudene ikke holder det de lover.

Vårt beste tips og klare oppfordring er å kontakte oss for en gjennomgang av tilbudet før du tar en beslutning. Vi gir deg et ærlig svar, slik at du kan føle deg trygg på valget ditt. I tillegg bør du ta med deg disse tre rådene:

Få alt skriftlig

Du bør ikke inngå en strømavtale uten at du har fått all viktig informasjon skriftlig. Dette inkluderer informasjon om priser, vilkår, og angrerett. Slik kan du sammenligne tilbud uten misforståelser.

Ikke baser din beslutning kun på pris

Se på den totale pakken. Ta hensyn til kunderådgiving, vilkår, og eventuelle ekstrakostnader eller bindingstider.

Vær oppmerksom på skjulte gebyrer, bindings- og oppsigelsestid

Dette kan låse deg til betingelser som ikke er til fordel for deg. Du kan ende opp med at eventuelle besparelser blir spist opp av ekstra kostnader.

Ikke nøl med å kontakte med oss for veiledning og råd. Vi hjelper deg gjerne med å forstå alle detaljene slik at du tar informerte og gode valg.

Camilla og David
, bedriftsrådgivere i Wattn

Kontakt Camilla og David for en gjennomgang!

Camilla J web

Camilla Kristin Jensholm

Bedriftsrådgiver, SMB

70 10 20 18camilla.kristin.jensholm@wattn.no
Bedriftsradgiver David Jorgensen Wattn

David Jørgensen

Bedriftsrådgiver, ansvar elbillader bedrift/borettslag

97 34 05 14david.jorgensen@wattn.no