×

Viktig! Vi får mange spørsmål om regjeringen sin kompensasjonsordning. Dersom du har spørsmål knyttet mot dette, kan du se om du finner svar på NVE sine sider her.

Vervekampanje

Verv og få 300 kr i vervepremie

I forbindelse med lanseringen kan du verve venner og få vervepremie på 300 kr til hver venn du verver! Vi betaler ut til begge.

Endelig kan vi vise deg alt det vi har jobbet med den siste tiden. Vi er svært stolte av den nye appen vår, og av det spennande innholdet av smarte tjenester og spennende produkter, som smart lading av elbiler og digitalt WattMeter for sanntidsmåling av ditt strømforbruk. Vi håper du blir like begeistret som oss, og at du tipser dine venner og får dem med på laget! Bestiller de strømavtale med oss, drypper det på både deg og vennen din.

Så enkelt sparer du penger på neste strømregning:

  • Få med deg venner og bekjente på laget inn i Wattn
  • Du får 300 kr for hver venn du verver*
  • Vennen din får 300 kr og en konkurransedyktig og god strømavtale
  • Vinn-vinn for alle parter! Effekten av å spille på lag

*Vervepremien blir trukket automatisk fra på fakturaen din, når den eller de du har vervet har vært kunde hos oss i 14 dager. Verver du flere, blir det trukket fra en vervepremie hver måned (maks 300 kr i fratrekk hver måned). Den som blir vervet får også 300 kr i fratrekk på første faktura.

Ta meg til verveskjemaet