Steinarogtrond 20 cm

Aktuelt

19. oktober, 2022

Vi søker CCO

Vi søker en fremoverlent og engasjert leder som skal drive den kommersielle utviklingen i selskapet, og bygge gode partnerskap og relasjoner både internt og eksternt.

CCO får et kommersielt ansvar på tvers av selskapets forretningsområder, og vil jobbe aktivt med salg, markedsføring, strategi og forretningsutvikling for å utvikle nye produkter, tjenester og kundeopplevelser. Vedkommende vil også være en pådriver for den pågående transformasjonen til å bli et enda mer innovativt kundeorientert markedsselskap. Stillingen rapporterer til administrerende direktør (CEO), og er en del av den øverste ledergruppen i Wattn AS.

Vi søker en framoverlent og engasjert leder som skal drive den kommersielle utviklingen i selskapet, og bygg gode partnerskap og relasjoner, både internt og eksternt. Vi ønsker oss en visjonær og strategisk leder som begeistrer og bidrar til å løfte selskapet for å nå vekstambisjonene.

Den rette kandidaten bør ha erfaring fra markedsføring og salgsledelse, og ledererfaring helst med personal-, og resultatansvar fra kommersielle konkurranseutsatte virksomheter med stor B2C kundebase, og abonnementsinntekter. Fortrinnsvis søker vi en kandidat med utdanning på masternivå innen relevante fagområder, men solid erfaring kan kompensere for manglende utdanning.

Stillingen vil være lokalisert på en av Wattns kontorlokasjoner i Ålesund, Sandane, Førde, Florø, Ørsta, Kvinnherad, Vik i Sogn og Stryn. Wattn er alltid på utkikk etter de beste folka og vil også vurdere kandidater lokalisert andre steder. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Rekrutteringsbyrådet Visindi håndterer søknadsprosessen.