×

Viktig! Vi får mange spørsmål om regjeringen sin kompensasjonsordning. Dersom du har spørsmål knyttet mot dette, kan du se om du finner svar på NVE sine sider her.

Kraftrapport marg2 2000x700

Nyheter

14. september, 2021

Kraftrapporter og rådgiving

Hold deg oppdatert på kraftmarkedet. Vi tilbyr live oppdateringer og prognoser, slik at du får innsikt og kontroll, og kan gjøre gode beslutninger i valg av strømavtale.

Det er mye snakk om strømpriser, men de færreste kjenner markedet godt nok til å forstå hva som faktisk driver prisene. Gjennom god rådgiving og oppdaterte kraftrapporter, kan du få god innsikt i det forventede prisnivået de kommende periodene, og holde deg oppdatert på hvilken retning markedet tar. Denne kunnskapen er et viktig grunnlag for å velge rett strømavtale til rett tid.

Vi ønsker å hjelpe bedriften din til å ha lavast mulig strømkostnad, og tilbyr ulike forvaltningsavtaler som er skreddersydd ditt behov. Vi varsler deg når markedet er i ferd med å stige, slik at vi sammen kan ta grep i tide. Sammen finner vi løsnigene som gagner din bedrift.

  • Jevnlig orientering om kraftmarkedet
  • Faglig sterke rådgivere som spiller på lag med deg for å gi deg den beste avtalen
  • Effektivisering av energiforbruket
Margrete Heltne Hovde 72dpi

Margrete Heltne Hovde

Seniorrådgiver kraftmarked i Wattn

91 31 83 40margrete.hovde@wattn.no

God innsikt gir grunnlag for gode og bærekraftige valg

Ved å kjenne eget forbruk, kombinert med innsikt i kraftmarkedet er man i bedre stand til å ta de rette valgene. Vi tilbyr deg og din bedrift denne innsikten gjennom måneds- og ukesrapporter. Et godt verktøy for deg som ønsker å ha oversikt over utviklingen i kraftmarkedet.

Ta kontakt med oss