Sanntidsdata 2000x700

Teknologi

Smart teknologi, smart strømforbruk

Med vår sanntidsmåler kan du følge med på strømforbruket til bedriften din i sanntid. Du ser nøyaktig hvor mye strøm som blir brukt akkurat nå, og hva den koster.

Sanntidsmåleren som blir installert i hovedstrømmåleren til bedriften din, sender strømdata til Bedriftsportalen via wifi hvert 2.sekund.

Bedrifter med et mer sammensatt strømforbruk vil ha nytte av å installere sensorer på andre komponenter som krever mye strøm, i tillegg til hovedstrømmåleren. På den måten kan du se både det totale strømforbruket i sanntid, og oppdage nøyaktig hvor skoen trykker.

Dybdeinnsikt gjort enkelt

Sanntidsmåleren er enkel å installere og gir deg dybdeinnsikt på en brukervennlig måte i Bedriftsportalen. Våre energirådgivere hjelper deg i gang med den løsningen som passar ditt behov best, og viser deg hvordan du kan bruke innsikten i praksis.

Ta smarte grep

Vi hjelper deg få full kontroll over eget strømforbruk, og viser deg hvordan du kutter kostnadene og sparer miljøet. Snakk med oss om smart sensorikk som viser deg strømforbruket ditt i sanntid.

Trond1 web

Trond André Hagen

Teknisk KAM

70 10 20 16trond.hagen@wattn.no