Energiarena 2000x700

Bærekraft

EnergiArena

Vi er opptatt av å forvalte strøm på en fornuftig og bærekraftig måte – både for kundene og oss selv. I EnergiArena samler vi bedrifter for å jobbe sammen mot et felles mål: Å spare kostnader og miljøet.

Medlemsbedriftene
EnergiArena er for små og store bedrifter som vil lære hvordan strøm kan brukes smartere. Som medlem i EnergiArena blir du invitert til nettverkssamlinger med spennende foredrag, og miljø- og bærekraftskurs fra vår samarbeidspartner, NTNU. I tillegg er EnergiArena en plattform for kompetansedeling på tvers av medlemsbedriftene. Du lærer enkle tiltak som kan iverksettes i dag, og hvordan energiledelse kan benyttes i et langsiktig bærekraftsarbeid.

Få mest mulig ut av kundeforholdet ditt
Innsikt i eget forbruk er avgjørende for kostnadseffektiv og bærekraftig bruk av strøm. Medlemskapet i EnergiArena bidrar til at du får mest mulig ut av ressursene du har tilgjengelig som en del av kundeforholdet ditt med oss. Du lærer hvordan bedriftsportalen kan brukes til å oppdage og hindre dyre effekttopper, og dermed unngå unødvendige kostnader. I tillegg vil våre erfarne energirådgivere hjelpe deg med behovskartlegging, gode rutiner og energiledelse i praksis.

Sammen reduserer vi strømregningen og sparer miljøet.
Camilla Blom 72dpi

Camilla Blom

Leder Bedriftsmarked

41 59 77 05

Bli med i EnergiArena


Tall fra Enova viser at energiledelse kan redusere energiforbruket med 10 %, og EnergiArena har allerede bidratt til at kundene våre har spart over 150 millionar kroner i strømutgifter.

Medlemskapet er gratis, mot at du stiller interne ressurser til rådighet for å jobbe med energiledelse og energieffektivisering.

Ta kontakt med oss
for å bli en del av det spennende nettverket.