Energiarena banner2

EnergiArena

Med næringslivs-nettverket EnergiArena har Wattn skapt en uformell og lærerik møteplass for både store og små virksomheter i vår region. Som en del av EnergiArena vil du få et unikt innblikk i kraftmarkedet og nyttig kunnskap om energisparing. Dette kan spare din bedrift for unødvendige kostnader.

Kostnader, miljø og ledelse – for alle
I starten var EnergiArena et spisset tilbud rettet mot de aller største virksomhetene, som ofte har mest å tjene på god energiledelse. Nå ser vi at også mindre og mellomstore virksomheter har stor nytte av å møtes, bli kjent, og diskutere faglige problemstillinger. Å spare kostnader, bærekraft og miljø er noe alle ledere er opptatt av i dag – og mulighetene er mange.

Bare gjennom å implementere energiledelse, kan bedrifter kutte energikostnadene med inntil 10%.

Nettverkssamlinger i nærheten av deg
Som medlem i EnergiArena blir du invitert til nettverkssamlinger 4-5 ganger i året, med interessante foredrag, diskusjoner og gode muligheter for sosialisering. Du lærer mye om enkle tiltak som kan iverksettes raskt, og hvordan energiledelse fungerer i hverdagen.


Vi ønsker å møte kundene våre der de er, og er interessen stor starter vi gjerne opp EnergiArena andre steder i vår region.

Kontakt oss gjerne!

Rune Slenes 72dpi

Rune Jelle-Slenes

Teknisk KAM

70 10 20 19rune.jelle-slenes@wattn.no
Trond1 web

Trond André Hagen

Teknisk KAM i Wattn

70 10 20 16trond.hagen@wattn.no
Steinar web

Steinar Brekke

Seniorrådgiver bedrift

70 10 20 17steinar.brekke@wattn.no