Møt kundene våre.
Bli inspirert.

Johan giske odegard AS

Johan Giskeødegård AS - Energisnill klippfisk

Kundehistorier

Johan Giskeødegård AS har tatt en rekke smarte miljøgrep og produserer nå tre ganger mer klippfisk uten å bruke mer strøm.
Coldwaterprawns

Coldwater Prawns - Miljøfokus i alle ledd

Kundehistorier

Coldwater Prawns of Norway må være en foregangsbedrift innen miljøledelse. - Vi har miljøsertifiseringene på plass, utnytter råvarene 100% og har null utslipp fra produksjonen. Nå topper vi det hele med å sikre at all strøm vi bruker kommer fra fornybar energi, sier Knut Helge Vestre, CEO i selskapet.
Hofseth ola holen

Hofseth International - Forutsigbart i fisk

Kundehistorier

Hofseth International er gode på fisk. Ikke så gode på strøm. Det er Wattn gode på. For oss er det viktig å kunne budsjettere våre utgifter med en stor grad av sikkerhet, og da er et forutsigbart kostnadsnivå viktig, sier finansdirektør (CFO) Ola Holen i Hofseth International om hvorfor fiskeforedlingsgiganten har valgt å betale fastpris på en relativ stor andel av strømforbruket sitt.
Fiskerstrand verft

Fiskerstrand Verft - Sparer strøm med punktmåling og skreddersøm

Kundehistorier

Det viktigste tiltaket for å redusere strømregningen er å fokusere på energiforbruk og effekt. Hos Fiskerstrand Verft er det noen små bokser på veggen som gjør jobben som gir store kutt i strømregningen.
Frame 345

Firmenich - Først ute med ISO-sertifisering

Kundehistorier

Med mål om økt produksjon og redusert energiforbruk, kan Firmenich allerede skryte av å være først ute i Møre og Romsdal med ISO 50.001-godkjenning.
Mona vekst birgith roset

Mona Vekst - Et langt, godt og lokalt samarbeid

Kundehistorier

Siden 1994 har vi levert strøm til Mona Vekst gjennom SFE Kraft. I takt med tjenester, produksjon og antall driftsbygninger har strømforbruket til bedriften økt med årene, og desto viktigere er det for Mona Vekst å være sikker på at de kan stole på oss som strømleverandør.
Streom bedrift energiarena hofseth biocare

Hofseth Biocare - Enkle tiltak sparte bedriften for tusenvis

Kundehistorier

Gjennom enøk-kartlegging av anlegget sitt, fikk Hofseth Biocare avdekket to ting. Dette sparte bedriften for kr 270 000.
Moretrafo 2000x700

Har kuttet strømforbruket med over ti prosent

Kundehistorier

Møre Trafo i Sykkylven har jobbet systematisk med både folk og bygg. Det merkes på strømregningen.
Frame 345

Ulmatec Pyro - Unik oversikt av energiforbruket

Kundehistorier

Ved å avdekke uregelmessigheter og kunne utbedre feil umiddelbart, har Ulmatec Pyro oppnådd reduksjon i energiforbruket på 45%.
Pharma Marine

Pharma Marine - Gratis råd ga over en million i gevinst

Kundehistorier

En liten sjekk og tre minutter med papirarbeid har gjort at Pharma Marine sparer flere hundre tusen kroner på strømregningen hvert år.
Foraform 2 2000x700

Fora Form AS - Med kraft i hver dråpe

Kundehistorier

Tussa og Fora Form AS er begge hjørnesteinsbedrifter med lang historie og bred kompetanse innen fornybar energi og møbeldesign på søre Sunnmøre. De spiller på lag, og har over flere år hatt et tett og kraftfullt samarbeid. Med vann fra de mektige Sunnmørsalpene setter Tussa sammen med Fora Form et miljøstempel på designmøbler til kunder over hele verden.
Flakk 2000x700

Flakk

Like barn leker best. Tussa og Flakk har mye til felles. Begge bedriftene startet opp for nærmere 80 år siden, og har på disse årene blitt ledende på hvert sitt område. Flakk Gruppen, som en betydelig aktør innen reiseliv, manufaktur og industri, og Tussa, som et ledende energi– og kommunikasjonskonsern. I snart ti år har Tussa vært strømleverandøren til Flakk Gruppen. Et verdiskapande samarbeid for begge parter.
Vartdal 2000x700

Vartdal Plastindustri

Kundehistorier

Vartdal Plastindustri AS er et familieeid, norsk selskap med hovedkontor på Vartdal i Ørsta kommune. I 1965 produserte Vartdal Plasindustri, som den første bedriften i verden, fiskeemballasje av ekspanderbar polystyren (EPS). Nå utvidet til matemballasje, bygg og industri produkter . Med eget transportselskap leverer de produkter der du vil og når du vil.
Norledferge 2000x700

Norled

Kundehistorier

- Med båter og strømmålere spredd langs hele kysten stiller vi krav til god oversikt, enkel håndtering av forandringer og korrekt fakturering.
Lefdal mine

Lefdal Mine - Lav pris, høyt servicenivå

Kundehistorier

- Kvaliteten på strøm er den samme, så det koker ned til et prisspørsmål. I tillegg til god service. Det sier administrerende direktør i Lefdal Mine Datacenter, Jørn Skaane. De fornyet kontrakten med Sogn og Fjordane Energi (SFE) før sommeren, og er dermed en av kundene til det nye selskapet Wattn.