×

Viktig! Vi får mange spørsmål om regjeringen sin kompensasjonsordning. Dersom du har spørsmål knyttet mot dette, kan du se om du finner svar på NVE sine sider her.

Energiarena 2000x700

Bærekraft

EnergiArena

Vi er opptatt av å forvalte strøm på en fornuftig og bærekraftig måte – både for kundene og oss selv. I EnergiArena samler vi bedrifter for å jobbe sammen mot et felles mål: Å spare kostnader og miljøet.

Medlemsbedriftene
EnergiArena er for små og store bedrifter som vil lære hvordan strøm kan brukes smartere. Som medlem i EnergiArena blir du invitert til nettverkssamlinger med spennende foredrag, og miljø- og bærekraftskurs fra vår samarbeidspartner, NTNU. I tillegg er EnergiArena en plattform for kompetansedeling på tvers av medlemsbedriftene. Du lærer enkle tiltak som kan iverksettes i dag, og hvordan energiledelse kan benyttes i et langsiktig bærekraftsarbeid.

Få mest mulig ut av kundeforholdet ditt
Innsikt i eget forbruk er avgjørende for kostnadseffektiv og bærekraftig bruk av strøm. Medlemskapet i EnergiArena bidrar til at du får mest mulig ut av ressursene du har tilgjengelig som en del av kundeforholdet ditt med oss. Du lærer hvordan bedriftsportalen kan brukes til å oppdage og hindre dyre effekttopper, og dermed unngå unødvendige kostnader. I tillegg vil våre erfarne energirådgivere hjelpe deg med behovskartlegging, gode rutiner og energiledelse i praksis.

Sammen reduserer vi strømregningen og sparer miljøet.
Camilla Blom 72dpi

Camilla Blom

Leder Bedriftsmarked

41 59 77 05camilla.blom@wattn.no

Bli med i EnergiArena


Tall fra Enova viser at energiledelse kan redusere energiforbruket med 10 %, og EnergiArena har allerede bidratt til at kundene våre har spart over 150 millionar kroner i strømutgifter.

Medlemskapet er gratis, mot at du stiller interne ressurser til rådighet for å jobbe med energiledelse og energieffektivisering.

Ta kontakt med oss
for å bli en del av det spennende nettverket.